• en
  • de

Tko smo?

TIM DENT MILIČIĆ je renomirana i moderna stomatološka poliklinika koja slijedeći obiteljsku tradiciju dužu od 20 godina, svojim pacijentima osigurava visoko profesionalnu uslugu koristeći najmodernije tehnologije te najkvalitetnije materijale iz domena estetske i implantološke stomatologije i protetike.

Posebnost naše poliklinike je u tome što sve zahvate iz pojedinih područja stomatologije obavljaju specijalisti za ta područja, čime je pacijentima osigurana najviša razina stomatološke usluge.

Mjesto smo gdje već treća generacija stomatologa kreće stopama uglednih predaka. 20 godina postojanja i više od 10.000 pacijenata ono je gdje sadašnji i budući pacijenti prepoznaju našu kvalitetu.

Zahvaljujući sve većem broju pacijenata i njihovom ukazanom povjerenju te kontinuiranom povećanju posla, u sklopu poliklinike otvoren je i dentalni laboratorij.

TIM DENT LAB je opremljen najsofisticiranijim uređajima najpoznatijeg proizvođača Amman Girbach i najkvalitetnijim materijalima koji nam omogućavaju brzu i kvalitetnu izradu najkompleksnijih, bilo metalnih (titan, kobalt Krom ) ili bezmetalnih ( cirkon, litij disilikat, kompozit) glodanih konstrukcija te završnih estetskih krunica ili ljuskica.

Kontaktirajte nas

KERAMIČKE LJUSKICE

Keramička ljuskica je posebno oblikovani transparentni nadomjestak visoko estetske keramike koji se lijepi na prednju površinu zuba i time se u potpunosti stapa s prirodnim zubom . U potpunosti mijenjaju oblik, boju, dužinu i širinu zuba, te su jedan od najboljih načina za isticanje ljepote osmijeha.

CAD-CAM ljuskice napravljene su od bezmetalne keramike koja zadovoljava visoke estetske kriterije. Idealno su rješenje za različite ortodontske anomalije kao što su razmaci između zubi. Jedna su od najboljih solucija kod loše estetike zubi općenito.

Osim vrhunske estetike zubne ljuskice učvršćuju prirodnu strukturu zuba te se mogu staviti samo na prirodne zube koji nisu liječeni ili skoro u potpunosti prekriveni ispunima.

Uspješno smo pomogli mnogim pacijentima riješti problem sa zubima.
Ovo su samo neki od primjera kako:

Cirkon-Keramičke krunice

Cirkon-keramičke krunice namijenjene su klijentima koji naginju vrhunskoj kvaliteti i estetici, a vrhunska tehnologija omogućuje računalno skeniranje i izradu cirkonske baze te besprijekornu preciznost izvedbe ruba krunice. Bijela boja njezine baze vjerno imitira prirodne zube i ispravlja estetske nedostatke.

Pacijentima kojima je estetika iznimno bitna sugerira se korištenje staklo-keramičke krunice među kojima je danas najbolja E.max keramika (proizvod tvrtke Ivoclar Vivadent). Budući da su i tehnika postavljanja ove keramičke krunice i njezina izrada vrlo zahtjevne, liječnik dentalne medicine i dentalni tehničar moraju proći dodatnu edukaciju i biti vrlo vješti u manipulaciji bojama te odlično poznavati optička svojstva zuba i samog materijala.

Kako ukloniti strah od posjete stomatologu?

Za pacijente koji pate od dentalne fobije ili ih očekuje dugotrajniji, opsežniji terapijski postupak u Poliklinici TIM DENT doskočili smo tom problemu postupkom svjesne sedacije. U tom segmentu svjesne sedacije posebno se ističe upotreba dušičnog oksidula, takozvanog rajskog plina, čija primjena trenutno doživljava pravi procvat u svijetu dentalne medicine. Izaziva osjećaj opuštenosti, smanjuje emocionalni stres, percepciju boli i postoperativnu traumu.

Dogovori besplatan pregled

Naš tim

Tamara Žaja Miličić

DR.MED.DENT. / SPECIJALIST STOMATOLOŠKE PROTETIKE

Marko Miličić

DR.MED.DENT. / SPECIJALIST ORALNE KIRURGIJE I IMPLANTOLOGIJE

Zoran Miličić

DR.MED.DENT.

Viktorija Horvat Pilić

DR.MED.DENT.

Smile Design

Jedan od trenutno najatraktivnijih tretmana u poliklinici TIM DENT – Miličić je potpuni make-over osmijeha nazvan Smile design. Tretman izvodi cijeli tim specijalista dentalne medicine, a najznačajnije prednosti su mu brzina te mogućnost da pacijent sam sudjeluje u kreiranju završnog rada odnosno određivanju izgleda i oblika svojih zubi, jednom riječju svog budućeg osmijeha. Zahvaljujući najnaprednijim tehnologijama, poput oralnog skenera Trios 3Shape, stručnjaci iz stomatološke poliklinike TIM DENT – Miličić u mogućnosti su napraviti optimalan dizajn osmijeha kojeg pacijent putem računala može unaprijed vidjeti i odobriti. On podrazumijeva poravnavanje zuba te usklađivanje njihove veličine i oblika s građom lica. Po potrebi korigira se i odnos zubi i zubnog mesa te balansira zagriz kako bi se dobio savršen osmijeh i zubi bez pigmentacija, pukotina ili tragova istrošenosti. Posebnost ovog tretmana jest da je rezultat, zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji, maksimalno vjeran prvotno dogovorenoj simulaciji.

Naši primjeri radova

Pacijentima je osigurana najviša razina stomatološke usluge jer i najkompleksnije zahvate iz pojedinih grana stomatologije obavljaju upravo specijalisti za ta područja. Najteži i najkompleksniji zahvati naša su specijalnost.

Kompletna dijagnostika

Zahvaljujući našem stručnom timu specijalista, u klinici TIM DENT možete obaviti kompletnu dijagnostiku (RVG, 2D rendgenski snimak čeljusti, CT – 3D…), stručno savjetovanje i sve stomatološke zahvate na jednom mjestu.

Dogovori prvi pregled

Pogledaj naše prije i poslije radove

Po čemu smo izvrsni?

  • briga za pacijenta
  • specijalizacija
  • vještina
  • izvrsnost
  • tehnologija
  • edukacija

Što pacijenti kažu o nama?

Kontaktirajte nas